4.9.2013

Pitkä paussi kirjottelusta!

Moikka!

Elikkä mulla oli pitkä paussi tässä joten anteeksi mut nyt kerron minkä takia en ole kirjotellu. Elikkä olin eka siellä ratsastus leirillä 2 viikkoa niin sieltä tulee sit kuvia ja lisää kerrottavaa kohta mutta sen jälkeen lähin viikoks helsisnkiin ja kun tulin kotiin niin meijän kone meni rikki ja se vietiin huoltamoon sempä takia en ole päässy kirjottelemaan mutta äsken kun tulin kotiin niin kone odotti pöydällä vihdoin ja viimein pääsin sitten kirjottelmaan.

Ratsastusleiri:

Olin siis ratsastus leirillä eka ite ja sitte avustamassa ja oli tosi mukava leiri kun tunssin kaikki meijän leiriläiset meitä oli  kait 5 sillä leirillä. Leirin aikana meillä oli jonku näkönen leiri kaste se oli iha kiva silleen mutta olipa ainakin jonkun näkönen  sekin. Meillä oli joka päivä 2 tuntia ratsastusta este ja koulu tunnit ja oli tosi kivoja tunteja tipuinkin yhdesti yheltä ponilta kun se veti pukit 2 kertaa putkeen ja se oli sit iha eka kunnon tippuminen 5 vuoteen elikkä sen aikaa kun oon ratsastanut. Aamula ja illalla oli kiva aina viiä hevoset kesä laitsaan ja maasto oli ihan huippu oltiin siis maastossa joku tunti ja sit siitä suoraan laavulle syömään tulisitte kokeiltua teltta saunaakin mutta oli tosi kiva leiri.
Sitten kun olin avustamassa oli myös kivaa hoijella heppoja ja ratsastaa dantemilla niitten pienten kaa maastossa  ja muuta kivaa mutta ei siitä oo niin paljoo kerrottavaa  tähän väliin sieltä leiriltä pari kuvaa.














 Helsinki:
Leirien jälkeen lähdin sitten helsikiin äitini tädin luokse  siellä sitten käytiin linnanmäellä ja korkeasaaressa tosina päivinä shoppailtiin mutta ei sieltä lähteny kun yksi paita mukaan käytiin shoppailemassa jumbossa ja Helsingin keskustassa. tässä vähän kuvia sieltä reissusta.








Kotona:
-Jonna-
kotona sitten oon shoppailu ja värjänny hiuksetkin blondiks ja ollu kavereitten kaa ratsastanut ja muuta. Nyt on sitte koulutkin jo alkanu ja ihan hyvin on menny nää alku viikot pikkasen vaan väsymystä meinaa olla. Käytiin myös koira näyttelyssä Jekun kaa ja hyvin meni vaikka sertiä ei saatukkaan mutta hyvät arvostelut tuli. Ostettiin siten mun siskon kaa puokkiin Canon eos 600D järjestelmäkamera ja on muuten hyvä kamera kävin myös Iken keikalla Kuopiossa kun se tuli tänne oli muuten hyvä keikka. Nyt perjantaina oltas lähössä siskon kaa mummin luo kun siinä naapurissa on suomenhevonen jolla me nyt saahaan käyvä ratsastamassa sinne sitte perjantaina ja kuvia tai videoo ehkä tulossa:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti